Vianočný newsletter │ Deň 6: Čo so zvyškami, časť druhá Free Food23. decembra 202123. decembra 2021 Nie je mi to jedno. Je mi to jedlo.Free Food mantra Robíte si doma vianočné ovocné misy a máte ich...
Vianočný newsletter │ Deň 5: Čo so zvyškami, časť prvá Free Food22. decembra 202123. decembra 2021 Si to, čo nezješ.Staré freefoodovské porekadlo Dnes je 22.12. a ty už máš od nás všetky dobré tipy na to,...
Talentovaný kuchár Filip: Kvalitné gastro v ľuďoch vzbudzuje emócie, spája tradičné s moderným a netvorí odpad. Zuzana Madajová22. decembra 202122. decembra 2021 Filip Ondrušek (Archív FO) Slovenskí kuchári si o ňom myslia, že je psychopat. On sa považuje za normálneho chalana, ktorý...
Vianočný newsletter │ Deň :4 Rybacia či hríbová? So smotanou alebo bez? Kapor alebo rezne? – Každému nevyhovieš, preto nepodľahni emóciám a skús na Vianoce navariť v prvom rade s rozumom! Free Food21. decembra 202121. decembra 2021 Čas, ktorý na Vianoce investuješ do varenia zbytočne veľkého množstva jedla, si mohol / mohla stráviť určite príjemnejšie a so...
Vianočný newsletter │ Deň 3: Juhú, prichádzajú Vianoce, sviatky pokoja a hojnosti! – Počkať … a to sa nevylučuje? Free Food20. decembra 202120. decembra 2021 ~ Nakupuj s chladnou hlavou a nenechaj sa ojedať! ~ POSOLSTVO NA DNES Predvianočný zhon, to je vám také stresujúce obdobie,...